Asbestsanering

Asbestsanering uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving

Asbestsanering specialist nodig? Maak dan een afspraak met T. Klein B.V. en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. T. Klein B.V. houdt zich al vele jaren bezig met asbestsanering en is een bekend begrip in de omgeving. Ons team bestaat uit specialisten die zich dagelijks bezig houden met asbestsanering en alles wat daarbij komt kijken. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook diverse asbestsanering projecten uit mogen voeren. Wij zijn in het bezit van de benodigde certificaten en materialen om asbestsanering volgens de geldende regels uit te kunnen voeren. Ondanks dat asbestsanering complex kan zijn voeren wij dit nauwkeurig uit zonder dat u en de omgeving hier last van zullen hebben. Veiligheid staat bij ons ten alle tijden centraal.

Asbestsanering in verschillende situaties

T. Klein B.V. kan asbestsanering uitvoeren in verschillende situaties. Heeft u een schuur in uw tuin met golfplaten die asbest bevatten? Of een grote bedrijfshal met asbest? Deze verschillende situaties vragen om een goede aanpak. Voordat wij asbestsanering uitvoeren zullen wij dan ook eerst langskomen voor asbestinventarisatie. Hierbij bekijken we de:

  • Aard
  • Hoeveelheid
  • Plekken
  • Risico’s
  • Noodzaak

Aan de hand hiervan kunnen we bepalen of asbestsanering noodzakelijk is. T. Klein B.V. is gespecialiseerd in asbestsanering. Al onze projecten worden snel en met de grootste zorg, volgens de geldende wetgevingen, uitgevoerd. Naast asbestsanering kunnen wij u met andere werkzaamheden van dienst zijn zoals sloopwerken. Bekijk onze website voor meer informatie en onze contactgegevens

Maak a.u.b. uw keuze:

T Klein B.V. Sloopwerken logo
T Klein B.V. Sloopwerken
Asbestsanering uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving
Laat uw reactie achter