Asbestsubsidie

Asbestsubsidie aanvragen voor het verwijderen van asbest in dak, loods of schuur

Asbest laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf in asbestverwijdering? Benieuwd wat de kosten zijn en of u in aanmerking komt voor asbestsubsidie? Voor al uw vragen over asbestverwijdering en asbestsubsidie helpen wij u graag. T. Klein B.V. is gespecialiseerd in asbestsaneringswerken. Al onze projecten worden snel en met de grootste zorg overeenkomstig de geldende wetgevingen uitgevoerd. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende projecten uitgevoerd voor:

  • Asbestdaken
  • Agrariërs
  • Schuren
  • Loodsen

Wilt u gebruik maken van asbestsubsidie? Informeer dan naar de mogelijkheden. Er geldt namelijk een speciale asbestsubsidie regeling die voor particulieren, bedrijven, non-profit organisaties en overheden geldt.

Asbestsubsidie aanvragen?

Wilt u asbest door ons laten verwijderen? Vraag dan vooraf asbestsubsidie aan. Als u zelf moet opdraaien voor de kosten van asbest is het de moeite waard om asbestsubsidie aan te vragen. De overheid stimuleert immers dat asbest verwijdert wordt. Asbest is een mineraal dat in een aantal gebieden in de wereld voorkomt. Enkele bijzondere eigenschappen van asbest - zoals de grote slijtvastheid en de onbrandbaarheid - zijn al eeuwenlang bekend. Voorheen werd asbest veel gebruikt in de bouw. Vandaag de dag zijn wij erachter dat asbest schadelijk is voor onze gezondheid. Daarom stimuleert de overheid het verwijderen van asbest met asbestsubsidie. Check hun website voor meer info over subsidies.

Tijdsbestek asbestsubsidie

Als u asbestsubsidie wilt aanvragen kan dit tot en met 31 december 2019. Heeft u asbest laten verwijderen? Dan kunt u uw aanvraag voor asbestsubsidie binnen een termijn van 6 maanden indienen. Dan wordt er bekeken of u in aanmerking komt voor asbestsubsidie en hoeveel dit zal zijn. De overheid wilt het verwijderen van asbest stimuleren. Grijp uw kans nu er nog asbestsubsidie is en maak een afspraak met T. Klein B.V. voor asbestverwijdering.

Maak a.u.b. uw keuze:

T Klein B.V. Sloopwerken logo
T Klein B.V. Sloopwerken
Asbestsubsidie aanvragen voor het verwijderen van asbest in uw dak, loods of schuur
Laat uw reactie achter