Asbestverwijdering

Asbestverwijdering in woning, schuur of bedrijfshal?

Asbestverwijdering uit laten voeren in uw woning, schuur of bedrijfshal? Een specialist nodig voor asbestverwijdering? Voor asbestverwijdering is T. Klein B.V. u graag van dienst. T. Klein B.V. is gespecialiseerd in asbestverwijdering in de ruimste zin van het woord. Van het saneren van golfplaten met asbest tot het saneren van volledige bedrijfshallen. Wij beschikken over de benodigde certificaten, vakmensen en machines om asbestverwijdering goed uit te kunnen voeren. Als groeiende onderneming houden wij ons naast asbestverwijdering bezig met:

  • Sloopwerkzaamheden
  • Grondwerkzaamheden
  • Zaagtechnieken
  • Machineverhuur

Voordat wij een project uitvoeren komen wij graag langs bij onze klant. Wanneer het gaat om asbestverwijdering zullen wij dan ook eerst een inventarisatie uitvoeren.

Asbestverwijdering op een zorgvuldige wijze

Asbestverwijdering moet op een zorgvuldige wijze uitgevoerd worden. Een fout met asbest kan helaas grote gevolgen hebben. Als gecertificeerd bedrijf met gediplomeerde medewerkers is uw asbestverwijdering bij ons in goede handen. Nadat wij asbest verwijderd hebben zullen wij deze materialen volgens wettelijke voorschriften afvoeren. Meer informatie over asbestverwijdering? Benieuwd naar de kosten voor asbestverwijdering? Benieuwd of u in aanmerking komt voor subsidie voor asbestverwijdering? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

T Klein B.V. Sloopwerken logo
T Klein B.V. Sloopwerken
Asbestverwijdering in uw woning, schuur of bedrijfshal?
Laat uw reactie achter