Lisse

Asbestverwijdering in regio Lisse in eigen beheer uitgevoerd

Asbestverwijdering laten uitvoeren in de buurt van Lisse door specialisten? Maak dan een afspraak met T. Klein B.V. T. Klein B.V. is gespecialiseerd in asbestverwijdering en beschikt over een gecertificeerd en goed opgeleid team. Daarnaast heeft ons team jarenlange ervaring in asbestverwijdering en verschillende projecten in Lisse en omgeving uitgevoerd. Wij kunnen asbestverwijdering in eigen beheer uitvoeren, met ons eigen team en goed materieel. Hierdoor kunnen we u kwaliteit garanderen en zorgen wij ervoor dat asbestverwijdering zeer nauwkeurig wordt uitgevoerd. Naast asbestverwijdering kunnen wij andere asbestwerkzaamheden uitvoeren in Lisse en omgeving. Al onze projecten worden snel en met de grootste zorg overeenkomstig de geldende wetgevingen uitgevoerd en dit zowel als opdrachtnemer of als onderaannemer. Bent u benieuwd of asbestverwijdering noodzakelijk is bij u in de buurt van Lisse? Laat dan een onderzoek uitvoeren. Ons team staat graag voor u klaar en komt langs voor een asbestonderzoek.

Waarom asbestverwijdering bij u in Lisse?

Asbestverwijdering voeren wij veelal uit in Lisse en omgeving. Vroeger werd er veel gebruik gemaakt van asbest in de bouw. Dit komt o.a. door de goede eigenschappen van asbest zoals de slijtvastheid en onbrandbaarheid. Daarnaast was asbest erg goedkoop en gemakkelijk te verwerken. De bijzondere eigenschappen van asbest hebben er toe geleid dat asbest, met name tussen 1950 en 1980, in veel producten is verwerkt en toegepast. Asbest is vooral toegepast in isolatiemantels om leidingen, golfplanten en dakbeschot. Zit er ook asbest in deze onderdelen van uw woning of bedrijfshal? Maak dan een afspraak voor asbestverwijdering in de buurt van Lisse.

Asbestverwijdering om gevaar te voorkomen in Lisse

Asbestverwijdering is één van onze werkzaamheden waar wij ons veelal mee bezig houden in Lisse en omgeving. asbestverwijdering is specialistisch werk dat alleen uitgevoerd mag worden door deskundigen. T. Klein B.V. beschikt over deze deskundigen en werken geheel volgens de geldende wet- en regelgeving. Wij beschikken ook over de benodigde certificering en volgen alle ontwikkelingen op de voet.

Werkwijze asbestverwijdering in de regio Lisse

Als wij asbestverwijdering uitvoeren in Lisse en omgeving gaan wij nauwkeurig te werk volgens een vast stappenplan:

  • Onderzoek/inventarisatie
  • Offerte
  • Vergunningen
  • Uitvoering/herstel
  • Oplevering

Wij zullen asbestverwijdering uitvoeren volgens het wettelijk geldende inventarisatierapport. Meer informatie of een afspraak voor asbestverwijdering in de buurt van Lisse? Neem dan contact met ons op.

T Klein B.V. Sloopwerken logo
T Klein B.V. Sloopwerken
Asbestverwijdering in de buurt van Lisse in eigen beheer uitgevoerd
Laat uw reactie achter