Betonboren

Betonboren tijdens nieuwbouw en verbouwprojecten

Betonboren voor keukenafvoeren in uw nieuwe woning? Of betonboren voor een airconditioning in een bestaande woning? T. Klein B.V. is hét aangewezen adres voor betonboren. Wij kunnen verschillende klanten, wensen en projecten van dienst zijn met betonboren. Wij beschikken over een team ervaren vakmensen die betonboren als geen ander kunnen uitvoeren. Daarnaast verlenen wij goede service en werken wij met betrouwbaar materiaal. Als groeiende onderneming kunnen wij onze klanten naast betonboren van dienst zijn met alle sloopwerkzaamheden, grondwerkzaamheden, de nieuwste boor en zaagtechnieken en asbestsaneringen. Wij hanteren verschillende kwaliteitskeurmerken waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen.

Waarom betonboren?

Betonboren kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Wilt u een gat laten boren in beton voor open haarden, hemelwaterafvoeren of keukenafvoeren? Wij kunnen voor verschillende projecten betonboren zoals:

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Verbouw
  • Industriële projecten
  • Particulieren projecten

Dankzij een combinatie van professionele vakmensen, materieel en gereedschappen kunnen wij betonboren op een goede manier. Graag staan wij ook voor u klaar. Meer informatie over betonboren? Bekijk onze website of maak een afspraak.

Maak a.u.b. uw keuze:

T Klein B.V. Sloopwerken logo
T Klein B.V. Sloopwerken
Betonboren tijdens nieuwbouw en verbouwprojecten
Laat uw reactie achter