Grondwerkzaamheden

Grondwerkzaamheden en straatwerken

Grondwerkzaamheden uitbesteden aan een echte specialist? Een vijver of bouwput laten graven? Of grondwerkzaamheden voor bestrating uit laten voeren? T. Klein B.V. helpt u bij allerlei bestratingswerkzaamheden. Al vele jaren zijn wij actief in het uitvoeren van grondwerkzaamheden en zijn u graag van dienst. T. Klein B.V, bestaat al bijna 100 jaar en houdt zich dus al een eeuw bezig met grondwerkzaamheden. Wij zijn een allround bedrijf dat vele kwaliteiten, waaronder asbestverwijdering en grondwerkzaamheden heeft. Deze verschillende kwaliteiten zoals grondwerkzaamheden worden met verschillende methoden gehanteerd. Wilt u graag grondwerkzaamheden uit laten voeren? Maak dan een afspraak, wij komen graag langs.

Grondwerkzaamheden en bestrating

Nieuwe bestrating in uw tuin? Daarom eerst grondwerkzaamheden uit laten voeren? Voor bestratingsprojecten zijn ervaren stratenmakers actief. Wij kunnen soepel inspelen op de voortgang van het grondwerk of het leggen van kabels en leidingen. T. Klein B.V. levert alle soorten straatwerk in:

  • Renovatieprojecten
  • Nieuwbouw
  • Verbouw

Wij zien dit als ons visitekaartje en voeren dit daarom netjes uit. Een afspraak om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Maak a.u.b. uw keuze:

T Klein B.V. Sloopwerken logo
T Klein B.V. Sloopwerken
Grondwerkzaamheden en straatwerken
Laat uw reactie achter