Alphen aan den Rijn

Grondwerkzaamheden van T. Klein B.V. in regio Alphen aan den Rijn uitgevoerd

Grondwerkzaamheden uit laten voeren door een vakspecialist in de buurt van Alphen aan den Rijn? Ons bedrijf, T. Klein B.V, bestaat al sinds 1921 en is een bekend begrip in Alphen aan den Rijn en omgeving. Het is opgericht door dhr. T. Klein en later overgenomen door diens zoon en kleinzonen. Het is dus een echt familiebedrijf. Wij zijn een allround bedrijf dat vele kwaliteiten, waaronder asbestverwijdering en grondwerkzaamheden heeft. Deze verschillende kwaliteiten zoals grondwerkzaamheden worden met verschillende methoden gehanteerd. Ook worden deze kwaliteiten zoals grondwerkzaamheden aan de hoogste kwaliteitseisen getoetst. Als ervaren specialist op het gebied van grondwerkzaamheden hebben wij in de afgelopen jaren vele projecten uitgevoerd in Alphen aan den Rijn en omgeving. Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak. Graag bespreken wij welke grondwerkzaamheden wij voor u uit kunnen voeren.

Grondwerkzaamheden voor verschillende projecten in regio Alphen aan den Rijn

Ons bedrijf brengt zowel kleine als grote grondwerkzaamheden projecten tot een goed eindresultaat in de buurt van Alphen aan den Rijn en omgeving. Of het nu gaat om vijvers en sloten of andere grondwerkzaamheden. U bent bij ons voor diverse grondwerkzaamheden in Alphen aan den Rijn en omgeving op het goede adres. Ook wordt er gebruik gemaakt van moderne lasertechnieken bij de verschillende grondwerkzaamheden. Naast grondwerkzaamheden verrichten wij nog andere werkzaamheden zoals bestratings en sloopwerkzaamheden in Alphen aan den Rijn en omgeving. Bekijk onze website voor meer informatie.

Grondwerkzaamheden van A tot Z bij u in Alphen aan den Rijn

Het team van T. Klein B.V. kan grondwerkzaamheden van A tot Z in de buurt van Alphen aan den Rijn uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan:

  • graven van een bouwput
  • grondwerk voor bestratingen
  • sleuven voor rioleringen
  • vijvers of sloten
  • asfaltering
  • drainage
  • dijken

Deze verschillende grondwerkzaamheden kunnen wij in Alphen aan den Rijn en omgeving uitvoeren. Wanneer wij grondwerkzaamheden uitvoeren maken wij gebruik van moderne machines en diverse hulpstukken zoals verlengarmen en grondtrommels. Tevens wordt er ook gebruik gemaakt grondzeven en moderne lasertechnieken. Voorafgaand aan of in aansluiting op het grondwerk kunnen wij ook zorgdragen voor het vervaardigen van tijdelijke aan-en afvoerwegen, parkeerplaatsen en in- of uitritten.

Een afspraak of meer informatie over grondwerkzaamheden in de buurt van Alphen aan den Rijn? Neem gerust contact op. Ons team staat u graag te woord.

T Klein B.V. Sloopwerken logo
T Klein B.V. Sloopwerken
Grondwerkzaamheden van T. Klein B.V. in verschillende vormen in Alphen aan den Rijn en omgeving uitgevoerd
Laat uw reactie achter