Ankeveen

Grondwerkzaamheden van T. Klein B.V. in regio Ankeveen uitgevoerd

Grondwerkzaamheden uit laten voeren door een vakspecialist in de buurt van Ankeveen? Ons bedrijf, T. Klein B.V, bestaat al sinds 1921 en is een bekend begrip in Ankeveen en omgeving. Het is opgericht door dhr. T. Klein en later overgenomen door diens zoon en kleinzonen. Het is dus een echt familiebedrijf. Wij zijn een allround bedrijf dat vele kwaliteiten, waaronder asbestverwijdering en grondwerkzaamheden heeft. Deze verschillende kwaliteiten zoals grondwerkzaamheden worden met verschillende methoden gehanteerd. Ook worden deze kwaliteiten zoals grondwerkzaamheden aan de hoogste kwaliteitseisen getoetst. Als ervaren specialist op het gebied van grondwerkzaamheden hebben wij in de afgelopen jaren vele projecten uitgevoerd in Ankeveen en omgeving. Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak. Graag bespreken wij welke grondwerkzaamheden wij voor u uit kunnen voeren.

Grondwerkzaamheden voor verschillende projecten in regio Ankeveen

Ons bedrijf brengt zowel kleine als grote grondwerkzaamheden projecten tot een goed eindresultaat in de buurt van Ankeveen en omgeving. Of het nu gaat om vijvers en sloten of andere grondwerkzaamheden. U bent bij ons voor diverse grondwerkzaamheden in Ankeveen en omgeving op het goede adres. Ook wordt er gebruik gemaakt van moderne lasertechnieken bij de verschillende grondwerkzaamheden. Naast grondwerkzaamheden verrichten wij nog andere werkzaamheden zoals bestratings en sloopwerkzaamheden in Ankeveen en omgeving. Bekijk onze website voor meer informatie.

Grondwerkzaamheden van A tot Z bij u in Ankeveen

Het team van T. Klein B.V. kan grondwerkzaamheden van A tot Z in de buurt van Ankeveen uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan:

  • graven van een bouwput
  • grondwerk voor bestratingen
  • sleuven voor rioleringen
  • vijvers of sloten
  • asfaltering
  • drainage
  • dijken

Deze verschillende grondwerkzaamheden kunnen wij in Ankeveen en omgeving uitvoeren. Wanneer wij grondwerkzaamheden uitvoeren maken wij gebruik van moderne machines en diverse hulpstukken zoals verlengarmen en grondtrommels. Tevens wordt er ook gebruik gemaakt grondzeven en moderne lasertechnieken. Voorafgaand aan of in aansluiting op het grondwerk kunnen wij ook zorgdragen voor het vervaardigen van tijdelijke aan-en afvoerwegen, parkeerplaatsen en in- of uitritten.

Een afspraak of meer informatie over grondwerkzaamheden in de buurt van Ankeveen? Neem gerust contact op. Ons team staat u graag te woord.

T Klein B.V. Sloopwerken logo
T Klein B.V. Sloopwerken
Grondwerkzaamheden van T. Klein B.V. in verschillende vormen in Ankeveen en omgeving uitgevoerd
Laat uw reactie achter