Sloopwerk

Sloopwerk op een veilige en duurzame wijze uitgevoerd door T. Klein B.V.

Sloopwerk uitbesteden aan een specialist met de benodigde kennis, ervaring en machines? Sloopwerk op een veilige en duurzame manier uit laten voeren? T. Klein B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van een grote verscheidenheid aan sloopwerk projecten. Waar anderen stoppen, gaat T. Klein B.V. door! Dat is ons motto. Met een team ervaren slopers voeren wij verschillende projecten van A tot Z uit. Dit doen wij uiteraard met zo min mogelijk overlast. In de afgelopen jaren hebben wij sloopwerken uitgevoerd in woningen, scholen, kantoorpanden en winkelcentra. Graag verzorgen wij dit ook voor u! Vraag een offerte aan zodat u weet waar u aan toe bent. Naast sloopwerk kunnen wij grondwerken, zaagtechnieken en asbestsanering uitvoeren.

Meer dan sloopwerk alleen

Bij sloopwerk komt meer kijken dan slopen met een ferme sloophamer en zo een huis platwalsen. Mede door de strenge wet en regelgeving in ons land wordt sloopwerk gezien als een vak. Als wij dit uitvoeren doen wij dit op een zeer verantwoordelijke manier. Zo houden wij tijdens sloopwerk rekening met:

  • De omgeving
  • Het milieu
  • De geldende regels
  • Duurzaamheid
  • Het object

Wij zijn in het bezit van diverse machines die door een normale deur naar binnen kunnen. Hiermee kunnen wij vele werkzaamheden nauwkeurig en efficiënt uitvoeren.

Vakkundig sloopwerk

Vakkundig uit laten voeren van sloopwerk? Wat de hoogte, omvang of complexiteit ook is, wij voeren dit graag uit. Graag stellen wij vooraf, in overleg met de klant, een sloopplan op. Deze bespreken wij uitgebreid zodat de verwachten vooraf helder zullen zijn. Een afspraak of offerte voor sloopwerk? Neem contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

T Klein B.V. Sloopwerken logo
T Klein B.V. Sloopwerken
Sloopwerk uitgevoerd door T. Klein
Laat uw reactie achter