Assendelft

Sloopwerk in regio Assendelft verzorgd door T. Klein B.V.

Sloopwerk in de buurt van Assendelft op een veilige, verantwoorde en efficiënte wijze uit laten voeren door een vakspecialist? Ongeacht de omvang van het sloopproject of de locatie en bereikbaarheid, voor sloopwerken bent u bij T. Klein B.V. aan het juiste adres. Als familiebedrijf houden wij ons al jaren, vanuit onze vestiging in de buurt van Assendelft, bezig met sloopwerk en meer. Naast sloopwerk kunnen wij bestratingswerk en grondwerk uitvoeren. Van advies tot oplevering, duurzaamheid en veiligheid staat bij ons centraal. Ons team bestaat uit deskundig personeel en modern materieel en machines. Hiermee kunnen wij ieder sloopwerk project van elke omvang in Assendelft en omgeving uitvoeren.

Onze voordelen tijdens sloopwerk in de regio Assendelft

Veel klanten in Assendelft en omgeving zijn u voorgegaan met het laten uitvoeren van sloopwerk door ons bedrijf. Sloopwerk voeren wij op een uiterst zorgvuldige wijze uit. Wanneer u ons sloopwerk uit laten voeren bent u o.a. verzekerd van diverse voordelen zoals:

  • Stofvrij
  • Geluidsarm
  • Veiligheid
  • Vakkundigheid
  • Duurzaamheid

Ook het milieu staat bij ons centraal. Vandaag de dag zijn er strenge eisen door wet- en regelgeving in ons land tijdens het uitvoeren van sloopwerk. Mede hierdoor wordt ons werk al jaren gewaardeerd. Graag zijn wij ook uw betrouwbare slooppartner in de buurt van Assendelft en omgeving.

Sloopwerk in eigen beheer in Assendelft en regio

Een sloopwerk project in Assendelft en daarbuiten voeren wij geheel in eigen beheer uit. Met ons eigen machinepark kunnen wij elk object slopen. Graag gaan wij iedere uitdaging aan. Na sloopwerk kunnen wij ook grondwerk uitvoeren. Ook een vervolgplan kan dus eventueel door ons uitgevoerd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden, kosten of heeft u andere vragen? Maak een vrijblijvende afspraak. Graag stellen we een sloopwerk plan op zodat u vooraf weet waar u aan toe bent op het gebied van planning, kosten en werkzaamheden.

T Klein B.V. Sloopwerken logo
T Klein B.V. Sloopwerken
Sloopwerk Assendelft
Laat uw reactie achter