Service & Kwaliteit Tekst

Service & Kwaliteit

Veiligheid van mens en omgeving staat bij T. KLEIN B.V. hoog in het vaandel. Daarom leggen we per project de werkzaamheden vast in werkplannen voor asbestsanering, sloop en grondwerkzaamheden. De te nemen maatregelen worden voorgeschreven in een veiligheidsplan voor de werknemers.

Onze medewerkers die dagelijks klantgericht te werk gaan, zijn allemaal voorzien van een VCA en BHV-diploma, waarmee zij met de grootste zorg hun werk waarnemen. Toolbox-meetingen en bijna-ongevallen worden bij ons vastgelegd en meerdere malen per jaar geëvalueerd. Er is binnen het bedrijf een KAM coördinator aanwezig, welke zich bezig houdt met Kwaliteitsbehoud, de ARBO en het milieu. Deze medewerker houdt toezicht op alle veiligheids-en milieu aspecten met betrekking tot personeel, werkzaamheden, processen en materieel. De voorschriften, welke T. KLEIN B.V. hanteert, staat beschreven in het veiligheidshandboek dat iedere werknemer in zijn of haar bezit heeft.

Het pakket aan certificaten dat het bedrijf in de loop der tijd verworven heeft geeft u de garantie dat zij kwaliteit leveren en betrouwbaar zijn:

Wij werken volgens de norm van veilig en milieukundig slopen (SVMS-007). Hiertoe voeren wij uit:

  • Stoffen invertarisatie
  • Voorbereiding
  • Uitvoering
  • Afvoermatrielen
  • Stoffenverantwoording

Ook zijn wij in het bezit van een VCA Certificaat.

T. KLEIN B.V.  logo
T. KLEIN B.V.